Rouwmaat regelt het gewoon!

Gepost op door Netgemak in de categorie Nije Blog

In juli kwamen we in contact met Jan Willem Kappert van Rouwmaat.

Deze kwam meteen naar de hoeve om te kijken wat er allemaal moest gebeuren en waar zij ons bij zouden kunnen ondersteunen. Ik was zelf wel wat angstig gezien de hoeveelheid werk dat verzet moest worden en het betrof ook veel verschillende disciplines, maar Jan Willem zei: “Rouwmaat regelt het gewoon”.

Dagen eerder dan afgesproken gaven ze aan tijd te hebben en een dag later stonden ze al te klepelen, graven, egaliseren en puin te storten…. de parkeerkoffer was in no-time klaar om de noodunits op te zetten!

 

Ondertussen hadden we ook contact met Gerrit Van Dam (van Dam Installaties) en hij gaf aan wel de riolering en dergelijke naar de noodunits te willen verplaatsen, echter zou er dan wel een mini kraan moeten komen om de geulen te graven.

 

Wederom een telefoontje naar Jan Willem en wederom “Rouwmaat regelt het gewoon” .

Michel Schutten, de uitvoerder van Rouwmaat, stond niet zelden ook zelf mee te helpen. Hij hield alles goed in de gaten en voorzag ons ook van bruikbare tips.

Toen we ineens onze noodlocatie moesten verlaten en we geen opslag konden vinden, werd er ook tegen een scherp tarief een zeecontainer gebracht door Rouwmaat en toen later bleek dat we in de tijdsproblemen kwamen en ons budget niet meer zo hoog was, regelde Rouwmaat ook dat het zand uit de hoeve gegraven werd en er een bobcat ingezet kon worden tegen een schappelijke prijs. Tussendoor reden ze zelfs nog een keer mee naar de opslag om wat grote spullen voor ons te verhuizen… ongekend wat deze mannen voor ons gedaan hebben!

 

Op het moment van schrijven besef ik dat ik ook met spoed een paar containers moet regelen, want de zolder blijkt nog vol te liggen met spullen van de vorige bewoners (eigenlijk is dat op zich al niet netjes) en voor de timmermannen verder kunnen moet dat er af.

Ik verheug me nu al op de woorden die ik straks zal horen…. “Rouwmaat regelt het gewoon”!

 

Wil jij ook weten wat Rouwmaat allemaal kan regelen? Kijk dan op hun website https://www.rouwmaat.nl

 

Dankjewel Rouwmaat!! Bijzonder dankbaar dat jullie ons zo ondersteunen!