Van Dam Installaties vol aan de slag voor de Nije Hoeve

Gepost op door Debby Nijenhuis in de categorie Nije Blog

“Ik woon toevallig om de hoek, zullen we persoonlijk afspreken?” Dat waren de eerste woorden die we wisselden en inderdaad, even later stond hij er al met de fiets: Gerrit van Dam was er nog eerder dan ikzelf.

 

Gerrit was uitermate betrokken bij het horen van de plannen met de hoeve en bood ook direct hulp aan, echter zag hij ook dat het hele project te groot zou zijn voor één partij en kwam daarom met het mooie plan om hier meerdere installatiebedrijven bij te betrekken.

Van Dam Installaties zou alvast de aftrap doen en dat deden ze door alvast een tijdelijke riolering, stroomkabels en waterbuizen in de grond te leggen naar een tijdelijke unit die op de parkeerkoffer gezet werd. Dankzij van Dam, in samen werking met Rouwmaat, konden we al snel gebruik maken van de toiletten en het keukentje in de units, waardoor we eindelijk weer een plek hadden om mensen met kanker en hun naasten te ontvangen.

 

Ze hadden daarom eigenlijk al veel eerder een mooie column verdient, echter gooide Corona ook hier roet in het eten; waren we vooral heel erg druk met het geruststellen van onze gasten en moesten we na twee weken de unit ook al weer sluiten voor onze groepen.

 

De werkzaamheden in de hoeve gingen door en deze week is Van Dam weer in beeld gekomen, doordat zij zijn gaan starten met de riolering en alle bijbehorende zaken in de hoeve zelf.

 

We zijn bijzonder dankbaar dat Van Dam Installaties ons zo ondersteunt naast hun werkzaamheden in de hoeve. Het is niet altijd makkelijk om alle installatiebedrijven bij elkaar te krijgen en ook kijken en denken ze steeds mee in de tekeningen en ontwerpen.

Zonder Van Dam zouden we er nu niet kunnen verblijven en waren we niet zo ver met de plannen van de installatie werkzaamheden, en we hopen deze week de rest van de installateurs te ontmoeten. Als deze nét zo betrokken zijn als Gerrit met zijn team dan zitten we goed… we houden jullie op de hoogte!

 

Deze column zal nog verder uitgebreid worden, want ze zijn nog volop aan de slag en verdienen absoluut meer eer en aandacht. Ze mochten echter niet in dit rijtje ontbreken, vandaar alvast een korte ode aan van Dam!