Bouw mee aan de Nije Hoeve

Goed bereikbaar vanuit heel Twente en ver daarbuiten en op loopafstand van het ziekenhuis.

Bouw mee aan de Nije Hoeve

Een plek, centraal in Twente, voor iedereen goed bereikbaar. Elk gemak onder één dak voor het hele gezin… kanker heb je niet alleen, kanker heb je samen! We hebben de beste plek gevonden in een oude hoeve aan het water op het Gezondheidspark, maar er moet nog heel erg veel aan verbouwd worden.

 

Op 13 maart 2019, onze 11e verjaardag, is een mooi begin gemaakt met een Nije Noabers Belmarathon en ruim € 122.000,- op gehaald! (hier het verslag) Een geweldig begin, dat de eerste aankoop mogelijk maakte, maar helaas nog niet genoeg om ook te verbouwen!

 

Jij kunt helpen met Noaberschap, adoptie van een ruimte en/of adoptie van een activiteit en/of een donatie hieronder via iDEAL om een steentje bij te dragen.

 

We zoeken echter ook werkmannen, bouwmaterialen en alle hulp om de hoeve met respect voor de historie te renoveren. En we hopen op sponsoring om het een energie neutraal te krijgen. Kun jij helpen of weet je iemand? We horen het graag!

 

De Nije Stichting moet in Twente blijven en met Noaberschap en sponsoren gaat ons dat lukken! Help jij ons zodat wij anderen kunnen helpen?​