Obligatielening

Om de oude hoeve te verbouwen tot een warm thuis voor iedereen die leeft met kanker, hebben we flink hulp nodig. Doneren van materialen, arbeidskracht en expertise zijn van harte welkom en ook is een financiële injectie meer dan wenselijk.

 

Per 1 juli 2020 geven we daarom obligaties uit. Een obligatie heeft de waarde van € 1000,- en middels uitloting zullen deze in de komende 20 jaar afgelost worden.

 

De rente bedraagt 1% en u kunt er ook voor kiezen om van de rente af te zien. Vanaf 1 oktober 2024 zal er elk jaar minimaal 2% en maximaal 10% uitgeloot worden.

Voor het volledige reglement klik hier

 

Voor aanschaf van obligaties klik hier

 

Graag het document uitprinten, invullen en voorzien van handtekening en ingescand terug mailen naar sponsoring@denijestichting.nl of opsturen naar:

De Nije stichting

Bruinsweg 32

7555 PS  HENGELO

 

Noaberschap

Wilt u naast de aanschaf van obligaties wellicht ook het werk van de Nije Stichting steunen? Noaberschap is € 500,- per jaar en vanwege de ANBI status van de Nije Stichting, zeer belastingvriendelijk schenkbaar. U wordt Noaber voor 5 jaar en uw (bedrijfs)naam komt op 1 van de gebinten als “drager” van de Nije Hoeve en uw logo wordt vermeld op beide websites.

 

Om Noaber te worden klik hier