Een van onze huisgasten aan het woord

Deze film bevestigt nog maar weer eens hoe belangrijk het is dat we zo snel mogelijk weer een warm (t)huis hebben voor onze gasten.

 

Bekijk de video

Waarom we het doen

De Nije Hoeve móet er komen!

Nu we meer dan een jaar in een noodlocatie zitten worden we dagelijks bevestigd dat het tijd is, zelfs noodzaak, voor de Nije Hoeve met nóg meer mogelijkheden om gezinnen te helpen door meer disciplines onder één dak te verzamelen.

 

Hoewel KWF met een prachtig onderzoek heeft aangetoond dat ons werk met 96% als zeer welkom, belangrijk en noodzakelijk wordt ervaren, hebben wij nog niet het geluk gehad om hiervoor steun te ontvangen door middel van subsidie/WMO. Wij zien echter dagelijks het effect van wat we met ons team doen en dat maakt dat we, hoe dan ook, gaan voor een multidisciplinair centrum. En dat kunnen we alléén met uw hulp!

 

We hebben daarvoor meerdere mogelijkheden:

 

  • Noaberschap – door ons 5 jaar te steunen hebben wij continuïteit en zekerheid en vooral ook even rust en ruimte om alles goed op te zetten. Noabers zijn “dragers” van de hoeve en worden met hun naam op één van de gebinten zichtbaar gemaakt, zodat zij de hoeve letterlijk, zichtbaar, dragen. Uw naam blijft zichtbaar zolang u noaber bent. Jaarlijks ontvangt u een uitnodiging voor een bijeenkomst en we zullen u op de hoogte stellen van onze vorderingen.
  • Adopteren van een ruimte – door een ruimte te adopteren kunnen wij deze bouwen/creëren in de boerderij. Uw naam wordt verbonden aan deze ruimte en zichtbaar gemaakt door middel van vermelding. Uw naam blijft zichtbaar. Jaarlijks ontvangt u een uitnodiging voor een bijeenkomst en we zullen u op de hoogte stellen van onze vorderingen.
  • Adopteren van een activiteit/project – u adopteert een project voor 1 jaar en uw naam wordt vermeld bij het project in de agenda voor onze gasten en een jaar lang op het bord in de ontmoetingsruimte. U ontvangt een uitnodiging voor onze bijeenkomst in het jaar dat u sponsort en we stellen u op de hoogte van onze vorderingen.
  • Obligatie lening – tegen een symbolische rente koopt u bij ons obligaties; klik op obligaties in de groene kolom hiernaast voor alle informatie.

In alle bovenstaande gevallen krijgt u uiteraard als eerste een uitnodiging voor de opening!

 

Wilt u ons helpen bouwen aan de hoeve, bouwen aan meer kwaliteit van leven bij kanker en bouwen aan een prachtige, warme plek waar iedereen welkom is? Om de hoeve aan te schaffen, te kunnen verbouwen en om alles goed te kunnen laten draaien is veel geld nodig.

 

Wij zijn ANBI gecertificeerd en daardoor zeer belastingvriendelijk schenkbaar.