Eijssink en Donec beginnen met de opbouw

Gepost op door Debby Nijenhuis in de categorie Nije Nieuws

Hoewel alles dat we gedaan hebben zo bijzonder belangrijk is geweest voor de constructie, het behoud en vooral straks voor het comfort van onze bezoekers, is het vanaf nu vooral allemaal zo geweldig omdat je nu écht de opbouw gaat zien!!

 

Ook hier weer twee bedrijven die normaal concurrenten zijn echter nu samenwerken als noabers voor de Nije Hoeve.

En dat doen ze fantastisch!!

 

De profielen worden vakkundig geplaatst en we zijn dankbaar dat Gerrit , samen met een in-meter van Niehof, duidelijk in kaart heeft gebracht waar de leidingen liggen….stel je voor dat er door heen geboord zou worden!

 

RaabKarcher heeft tegen gereduceerd tarief isolatie geleverd en de mannen van Eijssink en Donec verwerken alles volgens voorschrift.

Isoleren en afwerken lijkt makkelijk maar in de oude hoeve als deze is het belangrijk dat het vakkundig en zorgvuldig gebeurt want we willen natuurlijk geen vocht en schimmel in de muren. Daarnaast hebben ze een behoorlijke uitdaging om alle gipsplaten mooi passend om de scheve gebinten te krijgen ….en daar zijn ze echt geweldig in !!

Ik heb bij het zien van de eerste wand echt een vreugde dansje gemaakt, met tranen in de ogen genoten van het vakwerk….na lang ploeteren zien we nu echt dat het wat gaat worden.

 

Na maanden ploeteren voor een goede basis gaan we nu richting een mooie, warme hoeve…een herberg voor iedereen die getroffen is door kanker.

 

dankbaar!!

 

We zullen binnen kort kleinen foto verslagen maken en hier plaatsen en jullie allemaal laten meegenieten van al het moois!