Halen we de deadline?

Gepost op door Debby Nijenhuis in de categorie Nije Nieuws

We liepen eigenlijk goed op schema, maar helaas lopen we nu enorm vertraging op omdat meerdere partijen aan het wachten zijn op éen partij die weken geleden alles eigelijk al had moeten afronden.

Op zulke momenten zakt de moed echt in de schoenen, we kunnen ons in alle opzichten namelijk geen vertraging meer veroorloven.

 

Gelukkig zijn er dan altijd nog mensen om ons heen die mee willen denken in mogelijkheden en wat we ondertussen allemaal nog wél kunnen doen en dat is dan ook precies hetgeen dat we dan maar gaan doen.

 

Zo heeft Rikkert afbouw toegezegd het spackwerk voor haar rekening te nemen, Ceriva doet er alles aan om de tegels voor de toiletten op tijd geleverd te krijgen, Loohuis loopt de laatste stopcontacten na en Alferink staat klaar om samen met WTH de boel aan te sluiten en we kunnen dan het stookprotocol starten. Westenberg gaat daarna de vloer storten waar UzinUtz de materialen voor sponsort en Extrio en Hemink staan in de startblokken om alles te af te werken binnen en buiten.

Harmeling maakt een geweldige keuken en ME-electronics heeft een zeer scherpe prijs gegeven voor de keukenapparaten.

 

Eind november moet alles op de deel klaar zijn en gaan we proefdraaien met 2 grote groepen die workshops gaan volgen.

 

Nu nog zien dat we wat partijen vinden die kunnen helpen met de inrichting, de tuin en de eind schoonmaak.

 

Nu maar hopen dat we vanaf morgen ook echt alle partijen weer bij elkaar hebben en de éen niet meer op de ander hoeft te wachten.

 

Wordt vervolgd!