Trebbe haakt in!

Gepost op door Debby Nijenhuis in de categorie Nije Nieuws

We zijn bijzonder dankbaar dat na Ter Steege, Plegt-Vos en Niehof nu ook Trebbe aangehaakt is!

Een project als deze staat en valt met Noaberschap en de bereidwilligheid van de aannemers om mensen aan ons te lenen voor het mooie doel: de Nije hoeve!

 

De 2 mannen van Trebbe die ons zijn toegewezen zijn bijzonder betrokken en hebben het duidelijk naar hun zin, dat maakt het voor ons natuurlijk ook extra leuk! Samen met onze uitvoerder, Gerrit Tempert, wordt er hard gewerkt om alles constructief goed te verstevigen en de zolder is al deels afgetimmerd en voorzien van isolatie waardoor we hopelijk snel boeven verder kunnen gaan met de opbouw van de technische ruimte.

 

Dankjewel heer Trebbe, dat we deze alleskunners nog een paar extra dagen mogen lenen en we hopen dat we snel nog een extra partij vinden die wat uren op zich wil nemen.

 

Het blijft hartverwarmend om te ontdekken dat er zoveel betrokken bedrijven zijn in ons prachtige Twente!

 

Gerrit Tempert, onze steun en toeverlaat, heeft het project in zijn hart gesloten en volledig onbezoldigd rijdt hij ondertussen al maanden heen en weer tussen verschillende projecten door naar onze hoeve. Bescheiden als hij is wil hij eigenlijk niet genoemd worden maar eerdaags zullen we toch echt een column aan deze held gaan opdragen. Zonder hem zou het project echt niet mogelijk zijn en niet alleen wij, ook alle werkers, lopen met hem weg.